До уваги вступників на навчання у 2022 році!

На офіційному вебсайті приймальної комісії КНЛУ оприлюднено Правила прийому на навчання до Київського національного лінгвістичного університету у 2022 році, а також додатки до них. Місце постійного розміщення Правил прийому й додатків: https://pk.knlu.edu.ua/?page_id=39.

Вступникам радимо звернути особливу увагу на Додаток 1 (перелік конкурсних пропозицій, на які здійснюватиметься прийом на навчання на І курс для здобуття ступеня бакалавра), Додаток 3 (перелік конкурсних предметів ЗНО для вступу на навчання на І курс для здобуття ступеня бакалавра), Додаток 5 (сторінки 1, 2 – порядок обчислення конкурсного бала для вступу на навчання на І курс для здобуття ступеня бакалавра). Крім того, у самому тексті Правил прийому варто звернути особливу увагу на Розділ V (строки подання електронних заяв і прийому документів) і Розділ VI (перелік документів). 

У процесі підготовки до вступу Приймальна комісія КНЛУ інформуватиме вступників та їхніх батьків щодо етапів і процедур вступної кампанії – 2022 і дій, які слід виконати вступникові на тому чи тому етапі. Для того щоб бути в курсі актуальних подій, на період вступної кампанії радимо підписатися на наш Телеграм-канал ПК КНЛУ (https://t.me/pk_knlu). Документи вступної кампанії Ви можете відстежувати з офіційного вебсайту Приймальної комісії КНЛУ https://pk.knlu.edu.ua.