ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У КНЛУ

Починаючи з лютого місяця Київський національний лінгвістичний університет розпочинає проведення Днів відкритих дверей для вступників 2024 року, їхніх батьків, а також усіх, хто цікавиться вивченням іноземних мов. Дні відкритих дверей проводитимуться у різних форматах, аби кожен охочий міг взяти участь й отримати цікаву й корисну інформацію. Раз на місяць від лютого до травня включно ми проводитимемо День відкритих дверей у “живому” форматі, тобто в університеті.

10 лютого розпочинають факультет східної і слов’янської філології і факультет туризму, бізнесу і психології. 17 лютого День відкритих дверей проводитимуть факультет германської філології, філологічний факультет освітніх технологій і факультет романської філології і перекладу (детальніша інформація буде згодом).

Крім того, ми проводитимемо інші заходи як у “живому”, так й у віддаленому форматах: наступного тижня буде перша зустріч у форматі #FOSS_talks на сторінці факультету східної і слов’янської філології в Instagram, під час якої директор Інституту Конфуція доцент Юлія Любимова представлятиме вивчення китайської мови в нашому університеті.

Ми інформуватимемо про заходи, які проводитимуться у межах Днів відкритих дверей КНЛУ, на Телеграм-каналі ПК https://t.me/pk_vstup.

У суботу, 10 лютого, чекаємо на Вас о 10:30 у навчальному корпусі № 3 за адресою: м. Київ, вул. Лабораторна 5/17, конференц-зал (https://maps.app.goo.gl/AdnUm9cV7wbhsVzC6). До зустрічі!