Завершився прийом заяв для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра у 2024 році

Рекомендація вступників на навчання для здобуття ступеня магістра на місця державного замовлення відбудеться не пізніше 24 серпня (“не пізніш.е” значить, що вона може бути й на день раніше, але точно не пізніше).

Про рекомендацію вступники дізнаються зі зміни статусу однієї з електронних заяв: він зміниться на “Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням)”. Якщо статус жодної із заяв не зміниться (тобто всі вони залишаться у статусі “Допущено до конкурсу”), це значить, що рекомендації до зарахування за державним замовленням у цьому році Ви не отримали, й усі Ваші заяви “впали” в конкурс на контракт.

Вступники, які отримали рекомендацію до зарахування на місця за державним замовленням, мають виконати вимоги до зарахування не пізніше 18:00 години 26 серпня 2024 року:

  • підтвердити обрання місця навчання шляхом підписання за допомогою КЕП електронної заяви в особистому електронному кабінеті вступника або завантаживши роздруковану й власноруч підписану заяву (це можна зробити дистанційно одразу після отримання рекомендації або особисто в університеті). Інструкція від ДП Інфоресурс щодо підтвердження обрання місця навчання: https://youtu.be/MLApw9qle8o?si=S2dI7ouFzRf0HzGd;
  •  укласти договір договір про навчання шляхом акцептування (прийняття) публічної оферти (пропозиції) (https://pk.knlu.edu.ua/?page_id=7553) — це можна зробити в університеті або дистанційно з використанням КЕП вступника і його законного представника (якщо вступник є неповнолітньою особою). Для дистанційного приєднання до договору про навчання Вам слід зв’язатися з відбірковою комісією того факультету, на який Ви отримаєте рекомендацію до вступу, й отримати від них інструкцію.

Крім зазначених вище обов’язкових пунктів, під час виконання вимог до зарахування вступник має подати копії документів: (особисто або дистанційно на електронну пошту факультету). Вступники з числа призовників, військовозобов’язаних і резервістів мають особисто пред’явити оригінал й подати копію військово-облікового документа.

Вступники, рекомендовані до зарахування на навчання за державним замовленням, які не виконають вимоги до зарахування до 18:00 години 26 серпня 2024 року, втрачають право на зарахування або переведення на місця державного замовлення у межах поточної вступної кампанії.

Зверніть увагу!!!

Приймальна комісія університету працює для прийому документів:

у суботу, 24 серпня — з 9:00 до 16:00;

у неділю, 25 серпня — з 9:00 до 13:00;

у понеділок, 26 серпня — з 9:00 до 18:00.