Початок реєстрації електронних кабінетів

Починаючи від 01 липня 2024 року, вступники на навчання для здобуття ступенів бакалавра і магістра матимуть змогу зареєструвати особистий електронний кабінет вступника. Через ці кабінети вступники подаватимуть електронні заяви для вступу на навчання до університету.

БАКАЛАВРАТ

Початок подання електронних заяв для вступу розпочнеться 19 липня. Оскільки вступники на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО не складають вступних випробувань в університеті, а використовують результати НМТ, то власне день / час реєстрації кабінету вступника не має значення: навіть якщо Ви зареєструєте його прямо 01 липня, все одно Ви чекатимете до 19 липня для подання заяви. Можливість реєстрації кабінету триватиме до кінця прийому заяв. Під час реєстрації кабінету звертайте особливу увагу на коректність введених даних, особливо контактних (існують ситуації, коли приймальній комісії потрібно зв’язатися із вступником, і ми використовуємо дані, внесені до електронного кабінету).
Зверніть увагу ‼️ Якщо Ви маєте право на участь у конкурсі за квотою-1 або квотою-2, Ви маєте до подання першої електронної заяви підтвердити право на квоту через приймальну комісію будь-якого університету. Якщо Ви робитимете це через наш університет, заповніть форму:

Дізнатися категорії вступників, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсі / спеціальні умови зарахування, можна з розділу VIII Правил прийому.

Зверніть увагу!!! Діти учасників бойових дій не мають права на вступ за квотами, вони беруть участь у загальному конкурсі, тому їм не потрібно реєструвати свою спеціальну умову до подання першої електронної заяви.
Зверніть увагу!!! Якщо Ви маєте право вступу за співбесідою замість НМТ, Ви маєте зареєструватися для складання співбесіди у період з 03 липня до 10 липня. Зверніться до приймальної комісії Університету за телефоном (044) 529 82 86 (Комова Олена Станіславівна) або
електронною поштою mailto:pk@knlu.edu.ua (тема листа: Реєстрація на співбесіду замість НМТ).

Відеоконсультація щодо процедур вступу

Алгоритм дій вступника на навчання для здобуття ступеня бакалавра

МАГІСТРАТУРА

Вступники на навчання для здобуття ступеня магістра
– за спеціальністю 035 Філологія
– на основі ступеня магістра (ОКР спеціаліста), які вступатимуть за результатами співбесіди замість ЄВІ і фахового іспиту в університеті замість ЄФВВ
мають з 01 липня зареєструвати електронний кабінет вступника і не пізніше 22 липня зареєструватися через цей електронний кабінет для складання вступних випробувань: фахового іспиту / співбесіди. Розклад фахових іспитів буде наступного тижня тут. Програми фахових іспитів і співбесід для вступників до магістратури оприлюднено  тут.
Вступники до магістратури за всіма іншими спеціальностями, крім 035 Філологія, для вступу використовують результати ЄВІ і ЄФВВ, а отже, жодних іспитів в університеті не складають. Ви реєструєте електронний кабінет і чекаєте на 01серпня — дату початку подання електронних заяв для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра.

Алгоритм дій для вступників на навчання для здобуття ступеня магістра

Відеоконсультація для вступників до магістратури

 

Телеграм-канал ПК КНЛУ: https://t.me/pk_vstup
Чат ПК КНЛУ: https://t.me/knlu_pk
Студентський чат: https://t.me/knlu_vstup