Вивчаймо турецьку і арабську мови разом!!!!

Київський національний лінгвістичний університет запрошує вступників для вивчення турецької і арабської мов. Ви можете обрати турецьку як першу, а арабську — як другу східну мову або навпаки. Крім того, на кожній з цих програм вивчається західноєвропейська мова (англійська / французька / німецька — на вибір студента). Київський національний лінгвістичний університет має потужну сходознавчу школу. Наприклад, після відновлення незалежності України турецьку мову як фах ми почали викладати першими серед українських університетів — у 1993 році.

 

Ми пропонуємо навчання за такими програмами:

  • спеціалізація 035.068 Східні мови та літератури (переклад включно), перша — турецька, освітня програма “Турецька мова і література та переклад, друга східна мова, західноєвропейська мова”
  • спеціалізація 035.060 Східні мови та літератури (переклад включно), перша — арабська, освітня програма “Арабська мова і література та переклад, друга східна мова, західноєвропейська мова”.

 

Для обидвох цих програм встановлено максимальний обсяг державного замовлення (на турецьку — 7 місць, на арабську — 8 місць). Також на них діятиме система грантів: вступники, які будуть зараховані на навчання на контракт і які мають не менше 170 балів з двох конкурсних предметів, отримуватимуть державний грант у розмірі 25 тис. грн. щорічно.

 

Детальніше про програми:

 

Детальніше про турецьку мову:

https://youtu.be/le5rJLIspEk?si=0BfX2ZI6llQawQpq

https://youtu.be/lb0qIbPahNY?si=rh3RBeq-C9GW6th8

 

Прийом електронних заяв завершується

о 18:00 годині 31 липня!

Час приймати рішення!