Вивчаймо французьку та іспанську мови разом!!

Київський національний лінгвістичний університет запрошує вступників для вивчення французької та іспанської мов на факультет романської філології і перекладу. Ви можете обрати французьку як першу, а іспанську — як другу мову або навпаки. Крім того, як другу мову (при першій французькій або іспанській) Ви зможете обрати іншу європейську мову, наприклад, англійську.

 

Ми пропонуємо навчання за такими програмами:

  • спеціалізація 035.055 Романські мови та літератури (переклад включно), перша — французька, освітня програма “Французька мова і література, друга іноземна мова, переклад”
  • спеціалізація 035.051 Романські мови та літератури (переклад включно), перша — іспанська, освітня програма “Іспанська мова і література, друга іноземна мова, переклад”.

 

Для обидвох цих програм встановлено максимальний обсяг державного замовлення (на французьку — 14 місць, на іспанську — 19 місць). Також на них діятиме система грантів: вступники, які будуть зараховані на навчання на контракт і які мають не менше 170 балів з двох предметів НМТ, отримуватимуть державний грант у розмірі 25 тис. грн. щорічно.

 

Детальніше про ці освітні програми:

https://youtu.be/_EFGWXC6xmg?si=jReXWVE45KW1Wl0g

 

До речі, ми також маємо програми з вивчення французької та іспанської мов на філологічному факультеті освітніх технологій:

  • спеціалізація 014.023 Французька мова та зарубіжна література, освітня програма “Іноземні мови та літератури, методика навчання іноземних мов і зарубіжної літератури (французька мова і друга західноєвропейська мова)” — максимальний обсяг державного замовлення 15 місць;
  • спеціалізація 014.024 Іспанська мова та зарубіжна література, освітня програма “Іноземні мови та літератури, методика навчання іноземних мов і зарубіжної літератури (іспанська мова і друга західноєвропейська мова)” — максимальний обсяг державного замовлення 16 місць.

Під час вступу на контракт на ці дві конкурсні пропозиції право на отримання гранту обсягом 15000 грн. на рік мають вступники, які мають 150 і більше балів з двох предметів НМТ, а право на грант 25000 грн. на рік — вступники, які мають 170 і більше балів з двох предметів НМТ (сума гранту додатково множиться на коефіцієнт галузі 01 Освіта / Педагогіка — 1,5).

 

Детальніше про ці освітні програми:

https://youtu.be/sBpiJJ7pOk4?si=w2Uh7haxA-yVORXx

 

Прийом електронних заяв завершується

о 18:00 годині 31 липея!

Час приймати рішення!