Вивчайте англійську мову в Київському національному лінгвістичному університеті!

Англійська мова — це те, що не втратить актуальності незалежно від розвитку технологій, штучного інтелекту й змін на ринку праці.

 

Факультет германської філології і перекладу Київського національного лінгвістичного університету пропонує дві освітні програми з вивченням англійської мови як першої:

  • спеціалізація 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, освітня програма: Англійська мова і література, друга іноземна мова, переклад
  • спеціалізація 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, освітня програма: Англійська мова і друга іноземна мова: усний і письмовий переклад у бізнес-комунікації

!!! Зверніть увагу: освітня програма Англійська мова і друга іноземна мова: усний і письмовий переклад у бізнес-комунікації реалізується в очному (аудиторному) і віддаленому (онлайн) форматах.

Докладніше: https://t.me/pk_vstup/1429.

Максимальний обсяг державного замовлення на спеціалізацію 035.041 становить 71 місце.

Також на них діятиме система грантів: вступники, які будуть зараховані на навчання на контракт і які мають не менше 170 балів з двох предметів НМТ, отримуватимуть державний грант у розмірі 25 тис. грн. щорічно.

Детальніше про програми факультету германської філології і перекладу: https://youtu.be/NzMylVgtjMc?si=2CVEJzbCAupWGWh_.

 

А ще ми маємо англійську мову на філологічному факультеті освітніх технологій:

  • спеціалізація 014.021 Англійська мова та зарубіжна література, освітня програма: Іноземні мови та літератури, методика навчання іноземних мов і зарубіжної літератури (англійська мова і друга західноєвропейська мова).

Максимальний обсяг державного замовлення на цій програмі — 100 місць. На ній також діють гранти першого і другого рівнів з коефіцієнтом галузі 1,5.

Детальніше про цю програму: https://youtu.be/vTMiHRCp9Ts.

 

До закінчення терміну подання електронних заяв

залишилося 3 дні!