Вивчаймо психологію у Київському національному лінгвістичному університеті!

Київський національний лінгвістичний університет запрошує вступників на навчання за спеціальністю 035 Психологія, освітня програма: Практична психологія.

У наш непростий час психологи належать і надалі належатимуть до найбільш затребуваних фахівців. Психологія як окрема спеціальність була започаткована в Київському національному лінгвістичному університету в 1994 році, проте психологічна школа нашого університету сягає своїм корінням 1949 року, коли в тоді ще Київському державному педагогічному інституті іноземних мов (так ми називалися до 1991 року) було створено кафедру педагогіки і психології. Відтоді й донині наша школа практичної психології — одна з найпотужніших в Україні. Родзинка програми — вивчення двох іноземних мов: англійської і другої мови (на вибір студента).

 

Максимальний обсяг державного замовлення на спеціальності 053 Психологія — 5 місць, водночас на спеціальності застосовуються гранти першого рівня (15000 грн. за два предмети НМТ 150 балів і вище) і гранти другого рівня (25000 за два предмети НМТ 170 балів і вище).

 

Психологія — важлива і як наука, і як практика. Психологія — це суспільно значущо, адже вона — про допомогу людям. Приєднуйтеся до нашої спільноти психологів!

Докладніше про освітню програму Практична психологія: https://youtu.be/V4kMDxmTz4s?si=kW_LIp_1kxGU9Ar2.

 

Подання електронних заяв для вступу на навчання для

здобуття ступеня бакалавра завершується

о 18:00 годині 31 липня.