Прийом вступників триває до 30 вересня

До 30 вересня триває прийом вступників:

  • для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО;
  • для здобуття ступеня магістра на основі вже здобутого ступеня бакалавра / магістра / ОКР спеціаліста (у тому числі тих вступників, які складають ЄВІ у спеціально організовану сесію).

Вступників, які хочуть скористатися можливістю вступити в додатковий прийом до 30 вересня, просимо направити звернення у довільній формі на адресу адміністратора ЄДЕБО КНЛУ Юлії ШЕПІТКО (yuliia.shepitko@knlu.edu.ua) із зазначенням персональних і контактних даних, а також конкурсної пропозиції (спеціальності / спеціалізації / освітньої програми), на яку Ви бажаєте вступити. Адміністратор ЄДЕБО зв’яжеться з Вами і дасть Вам інструкції щодо подання заяви.

Крім того, до 30 вересня триває прийом:

  • вступників для здобуття ступеня бакалавра через Освітній центр “Донбас—Україна / Крим — Україна”.

Скористатися правом вступу через ОЦ можуть вступники, які зареєстровані на тимчасово окупованій території / лінії бойового зіткнення і фізично перебувають там або виїхали з цієї території після 01 січня 2024 року. Якщо Ви належите до цієї категорії вступників і бажаєте вступити на навчання до КНЛУ, зверніться до керівника ОЦ Олени КОМОВОЇ (https://t.me/OlenaKomov).

Телеграм-канал ПК КНЛУ: https://t.me/pk_vstup

Чат ПК КНЛУ: https://t.me/knlu_pk